Daisy Correia

Nieuws

Wat is dit toch een heerlijk vak

Daisy geniet elke keer weer dat ze kan optreden. Dit weekend was zeer gevarieerd en geweldig leuk door de grote verschillen. Ze trad zaterdagavond op in de grote zaal van de Purmaryn met een 50 man/vrouw sterk harmonie orkest (Crescendo) en haar twee gitaristen Joeri en Rafael. De zaal was goed gevuld en aan de reacties was duidelijk te merken dat het publiek genoot. De samenwerking tijdens het oefenen en optreden was heel prettig. Daisy en haar muzikanten genoten zichtbaar van de samenwerking met zo’n groot orkest.

Zondagmiddag moest Daisy naar Het Vestzaktheater in Enschede. De naam zegt het al. Een heel klein en sfeervol theater, alwaar het publiek in een halve cirkel om de vloer heen zit. Hier trad Daisy alleen met haar pianist Frank op. De zaal was propvol en er moesten een heleboel stoelen bij gezet worden voor de tribune. Ook hier waren de reacties heel lovend en tussen de nummers door reageerde men zeer enthousiast.

Bij beide voorstellingen was natuurlijk ook weer na afloop het ontmoetingsmoment tussen artiesten en het publiek. Dit waren ook nu weer heel fijne gesprekken. Foto’s van beide optredens staan van Het Vestzaktheater bij Pers>foto’s>Meu abra├žo en die met het harmonie orkest bij Pers>foto’s>optreedfoto’s.