Daisy Correia

Zangles bij zangstudio Cantus

IK,

DAISY CORREIA, geef met gezond en fris enthousiasme zangles aan iedereen die wil leren zingen of dit zou willen verbeteren. Naast mijn behaalde diploma aan het conservatoium als zangpedagoge ben ik ook afgestudeerd aan de Academie Voor Lichte Muziek. Buiten mijn carrière als zangeres in de fado muziek ben ik zeer bedreven als zangcoach aan individuen of koren in verschillende stijlen muziek zoals Pop, Jazz en Wereldmuziek.

VOOR WIE,

Iedereen vanaf 6 jaar kan beginnen met zangles voor beginners maar ook voor gevorderden, individueel of in groepjes vanaf 2 personen. Daarnaast is er nog plek in ons popkoor. Ook wil ik bij voldoende animo een kinderkoor opstarten vanaf de leeftijd 8 tot 12 jaar.

ZANGLES

De volgende aspecten komen tijdens de lessen aan bod:

  • Zangtechniek: Techniek die nodig is voor een gezond stemgebruik en het ontwikkelen van de zangstem
  • Performance: Het leren presenteren van verschillende liedjes
  • Interpretatie: Het ontwikkelen van een eigen stijl
  • Muziektheorie: Op basisniveau noten lezen, van blad zingen etc.
  • Muziekgeschiedenis: Dit leert je muziek en muziekstijlen beter te begrijpen
  • Optreden & opname: Vrijblijvend bied ik elk jaar minimaal één optreden en studio-opname mogelijkheid

Vragen of interesse in een proefles? MAIL NAAR [email protected]

 

screen-shot-2016-11-12-at-23-32-44