Daisy Correia

Nieuws

Gastenboek

Dit is mijn nieuwe gastenboek. Ik zou het leuk vinden als je een bericht achterlaat.

11 comments

 1. Hallo Daisy,

  Wat was je optreden Uma casa Portuguesa op uitnodiging van de stichting Muziekkring in Wijchen fantastisch. Iedereen heeft hier volop van genoten en velen waren onder de indruk.
  Een hoogtepunt was zeker je vertolking van het lied waarvan de Nederlandse tekst geschreven is door Herman Pieter de Boer. Dat je in het Nederlands dat Fado gevoel en temperament kunt overbrengen toont je grote klasse.
  Ook een groot compliment aan Emanuel Pessanha. Wat een stem en passie. Daar ga ik vaker naar luisteren en natuurlijk niet vergeten je begeleiding.

  Bedankt voor een hele fijne zondagmiddag en tot gauw.

  Henny Timmermans

 2. Prachtig concert van Daisy op 28 febr. 2016 in theater de Krocht te Zandvoort.
  Ik was er met vrienden en we hebben enorm genoten van je vertolking van vnl. nummers van Amalia Rodriquez. Ook je uitleg over haar leven was verhelderend en gaf inzicht in het toch wel dramatische leven van de grote Fado zangeres.
  Heel bijzonder was je vertolking van een Nederlandstalig lied van Herman Pieter de Boer en Lenny Kuhr. Prachtig.
  Daisy ga zo door en laat ons nog lang genieten van je prachtige stem die nog steeds beter en beter wordt.
  Christiaan en vrienden.

 3. Daisy, jammer dat je te ziek was voor je optreden in Huizen. Ik wens je een goede reis naar Portugal en alvast gefeliciteerd . . . .

 4. Hallo Daisy,
  Verrassend om je vanavond op tv te zien bij het sportprogramma Studio France. Fijn je weer live te horen zingen.
  Het bijwonen van de live cd opname op vrijdag 10 juni jl. was bijzonder. Het was intens om zo dichtbij je optreden te zijn. Ik kijk uit naar je live cd. Fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen.

 5. Mijn vrouw en ik hebben genoten van jouw optreden op Podium Hoge Woerd in De Meern.
  Wij zagen jou voor het eerst optreden bij Studio France tijdens de EK voetbal. Omdat wij zojuist terug waren van een rondreis door Portugal raakte je bij ons een snaar. Wij zijn jou gaan opzoeken op het internet en kwamen tot de conclusie dat jij optreedt in De Meern. Nu we je hebben gehoord en je cd inmiddels wel een keer of vijf hebben gedraaid zijn we een fan van je geworden. We zullen je volgen en als js in de buurt van Rotterdam optreedt komen we beslist luisteren. En kijken, want het is een genot om te zien hoe jij in de muziek opgaat.
  Ook de complimenten naar jouw begeleiders in De Meern: Frank en Sander.

  1. Beste Leendert,
   Dank je wel voor jullie bericht. Wat goed dat jullie via Studio France op mij kwamen en in de Meern zijn komen luisteren. Zo te lezen kunnen jullie al mijn nummers straks meezingen. Ik ben blij dat ik weer 2 leuke fans erbij heb. Graag tot een andere keer. Lieve groet.

 6. Hallo Daisy,
  Jouw optreden in peeriscoop vond ik verrassend en zo natuurlijk en probeer nog een keer naar een optreden te komen,cd reeds in mijn bezit,dus ga ik een datum prikken?
  Veel succes en gezondheid in 2017,groeten benno.

 7. Wij hebben hier in Diepenheim erg genoten van jouw prachtige fadostem samen met het mooie gitaarspel. Knap om zo verkouden toch zo”n mooi concert te kunnen geven.
  We genieten nu na met jouw cd en hebben natuurlijk op je gestemd.

  Heel veel succes verder en hopen nog veel van je te mogen horen.

 8. Wij waren vorige week voor een korte vakantie in Friesland (Terschelling en Franeker) en wij wilden op zaterdag een concert of bezoeken. Na wat zoekwerk hebben wij gekozen om naar Pingjum (of all places) het concert van Daisy “balans in mijn fado” te bezoeken. Het werd een onvergetelijke avond. Wat een belevenis ! De muziek van Daisy raakte ons diep. Om eerlijk te zijn raakte ik juist uit balans. Ik heb een paar keer en brok in de keel moeten wegslikken.
  Beste Daisy, “Hoe je dat deed. En hoe je was. Hoe wij je nimmer meer zullen vergeten……..”
  Dank voor een geweldige avond !
  Peter van den Houten

 9. Hallo Daisy,
  Ik was zondag j.l. bij je optreden in Edam. Vond het erg mooi, had voor mij wel veel langer mogen duren. Je stem deed me denken aan Dulce Pontes, die ken je vast wel. Heb al meer dan 20 jaar een cd van haar die ik af en toe nog wel eens draai.
  Wens je veel succes en plezier bij je optredens.
  Agnes Groeneveld

 10. Samen met een vriendin…….genoten van je optreden in Neerrijnen zondag 6 januari jl.
  Een mooi muzikaal begin van het nieuwe jaar……..wat een stem, wat een passie!! DANK!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *