Daisy Correia

Nieuws

Theater De Kik genoot van fado en hapjes

In een, ondanks het zeer goede weer, zeer goed gevulde zaal werd het een prima middag. We kwamen er achter dat Daisy aardig voorspellend vermogen bezit. Ze vertelde het publiek dat ze deze dag vanuit Zeeland met regen vertrok en na een paar uur rijden in een zonovergoten Elst aankwam, maar uiteindelijk na de voorstelling in een regenachtig Alkmaar zou thuiskomen. Ze hoefde niet tot Alkmaar te wachten, want aan het einde van de voorstelling goot het in Elst ook.

Het publiek liet weten dat men het niet erg vond om niet in de zon te zitten en liet vanaf het begin merken dat de muziek van Daisy, António en Frank ze erg kon bekoren. Het Theater had zich ook helemaal ten doel gesteld iedereen een fijne afsluiting van het Theaterseizoen van Elst te bezorgen en dat is ze uitstekend gelukt. De Nederlandse en Portugese hapjes waren heerlijk.
Voor Daisy en haar band is het seizoen nog niet gedaan. Er komen nog een paar optredens. Met de hele band nog één keer in de grote kerk in De Rijp en in afgeslankte vorm in Heerlen, Huizen en Alkmaar. Daarna is dit prachtige Nederlands-Portugese programma afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *