Daisy Correia

Nieuws

Sprookjesachtig slotoptreden

Woensdag 22 mei 2019 was het laatste optreden van “10 Anos de fado” en tevens van de hele band samen. Iedereen vliegt uit waarvan sommigen naar het buitenland vertrekken. In het prachtige en uitverkochte concertgebouw van Amsterdam was dus het slot optreden als de beroemde kers op de taart.

De gastartiesten zoals Jan Dulles, Fernando Lameirinhas en Jan Akkerman gaven aan dit feestelijke concert een extra tintje. Naast het bekende “Abraça-me” zongen Daisy en Jan Dulles ook nog een ander duet tweetalig, “Liefde van Later”. Met Fernando zong Daisy natuurlijk “Viana” en “Vendedor de Sonhos”. Jan Akkerman, een liefhebber van de fado, begeleidde Daisy bij “Canção do mar”.

10 Jaar lang heeft Daisy Correia met haar band de fado met verve gebracht en was ze oertrots dat ze twee talen beheerste en de fado in zich had. Ze heeft er hard voor gewerkt om zowel in Nederland als ook in Portugal erkent te worden als fadozangeres. Ze is haar publiek dan ook zeer dankbaar dat ze haar jarenlang gesteund hebben. Tot december doet ze nog een paar kleine optredens met haar pianist Frank Keijzer voor ze een time-out neemt om eens goed na te denken over haar toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *