Daisy Correia

Nieuws

Er zijn van die belangrijke dagen…. Een mooie dag om nooit te vergeten!

13 nov 2016

Verslag van een heerlijke dag:
De dag begon al helemaal goed, onze zoon liet ons lekker uitslapen. Na een gezellig ontbijt ben ik naar Amsterdam gereisd om op te bouwen in Club Dauphine voor de album presentatie. De band was (zoals altijd) goed gehumeurd en de gehele ploeg had er zin in! Een goeie soundcheck, met onze geluidsman Jeroen. En daarna konden we in de kleedkamer nog de laatste puntjes op de i bespreken maar één ding was zeker, dit zou een mooi optreden worden!

Ondanks mijn zenuwen voor het accapela stuk, kreeg ik nog even de kans om voordat het optreden begon een overzicht te zien van het publiek, … van jullie. Vol verwachting en spanning klopte mijn hart nu nog harder. Wat waren jullie met veel! En wat zag het er allemaal prachtig uit! Waauwwwie, wat had ik er zin in!

Ik kon starten en meteen overviel me een gevoel van ‘eindelijk’, ik noem het een soort rust. Ik kon eindelijk laten horen dat dit album zo gaaf is geworden! (vind ik dan he?)

De trap, doodeng maar zingen en tegelijkertijd van de trap af komen lopen kan ik ook nu van mijn bucketlist afschrijven, hihi.

En als je dan op het podium staat en je voelt de band ook opbouwen en het publiek dat vol spanning naar je kijkt, ja dat moment… Dat moment is onbeschrijfelijk! Wat heerlijk dat de presentatie nu eindelijk mocht starten!

Potverdorie wat ben ik toch blij met Joeri, António, Frank, Mark en Marko. Wat een helden, wat een leuke gasten en vrienden. We hebben echt lekker met z’n allen gespeeld en het concert met z’n allen beleefd. Maar ook het publiek was één met ons, heel gaaf om mee te maken.

Toen het laatste lied was gespeeld voelde er alleen maar rust en blijdschap. Amália is weer een beetje tot leven gekomen en we vieren haar muziek! Haar prachtige muziek die wij weer op onze manier hebben geïnterpreteerd.

Dank jullie wel, ik zal niet opnieuw mijn waslijst aan bedankjes opschrijven, zoals ik op de presentatie heb gedaan, maar ik wil jullie bedanken voor de energie die jullie ons geven om niet op te geven en om door te blijven gaan in deze, toch wel moeilijke, business. We gaan ervoor zorgen dat dit album een groot succes wordt!

Het album is natuurlijk op mijn site te bestellen.
Zeg het voort, zeg het voort…..

Sinterklaas komt er weer aan,
Hij ziet dit cadeau bij meerdere goed staan.

Bovenaan onder de knop PERS>pers staan reeds recensies over dit album.