Daisy Correia

Nieuws

Een nieuwe live CD

De voorbereidingen zijn al lange tijd gaande. Op 10 juni gaan we onze derde CD opnemen en dit wordt onze eerste Live CD ……. met publiek. We doen dat in twee optredens op één dag. De titel wordt: UMA CASA PORTUGUESA. Dit hebben we besloten, omdat het publiek zo enthousiast was over dit programma van het afgelopen seizoen. De opnamen vinden weer plaats in de studio van Paul Pouwer in Amsterdam. Wie dit mee wil maken kan zich uiterlijk voor 2 juni opgeven via ons contact formulier of mail [email protected] of telefonisch 0640263472. Een beperkt aantal mensen kan deze opnamen bijwonen.

Het wordt een heel aparte avond waar ik nog even weinig over kwijt wil. Ik zou graag iedereen erbij willen vragen, maar helaas kost het opnemen van een CD veel geld en moeten we hiervoor een bijdrage vragen. Deze is € 60,00 p.p. Best veel geld zal je denken, maar je krijgt er wel wat voor terug.

  1. Je krijgt een mooi concert met de nummers die we gaan opnemen. Het is een unieke ervaring om zo’n opname te zien onder het genot van een drankje en geheel in Portugese sfeer. Dit is nog nooit eerder bij de fado gedaan. Het wordt heel speciaal.
  2. Je krijgt de CD door mij gesigneerd, voordat deze uitkomt, thuis gestuurd.
  3. We sluiten deze avond af met een ‘meet en greet’, waarbij we de spanning van ons af drinken met een drankje, hapje en een heerlijk pastel de nata.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, maar mij wel financieel willen steunen, dan kan dat ook en hoor ik dat graag van je. We kunnen a.d.v. je steun, voor een tegenprestatie gaan kijken.