Daisy Correia

Nieuws

Daisy Correia’s nieuwe album “Fado do Norte”

Eindelijk is het zo ver. Ik nodig jullie allemaal uit op mijn CD presentatie.
Het wordt een TOP avond. Komen jullie ook?

album release flyer idee

Een deel van mijn CD is via Voordekunst.nl gesponsord. Ik wil al mijn donateursbedanken voor hun steun. In het bijzonder Sjerp en Jenny Martinwww.quintadereligaes.com (Voor internationaal bekroonde wijnen); Sander Tijburg; Stephanie Kramer; Renee; Arianne Abbestee; Gerard en Koos van Geffen; Maria en Peter Swelheim; Peter Deken; Roos en Frans de Raay; tandartspraktijk Eekelschot; FC Portugal/Jose Manuel; Aat Rozendaal; Nel Pieters; Pieter van Vaneveld; Annita en Jaap; Julia, Herman en Peter Scholten; Leo Veldhoven; Milly; Gerdy Molenaar; Christiaan Beijer; Eva Pinto; Ronald Laagwater, Augusta, Antonio en Manuela Correia.

Veel liefs,

Daisy